Konteyner Yapimi

konteyner ev nasıl yapılır

Konteyner ev yapımı,Konteyner Nasıl üretilir,prefabrik yapilar'daki gibi müşteri ihtiyaçlarına göre yapılmaktadır.Müşterinin talep ettiği konteyner ev yapimi,için istenen bilgileri,oda sayısı,banyo lavabo,konteyner ev genişliği,konteyner renk seçimi ve konteyner modeli belirtir.Konteyner üretim aşamalarına geçiş hazırlıkları başlar

Prefabrik konteyner nasıl yapılır

1) prefabrik konteyner ev için ölçülere göre kesim yapılır,şase kasası oluşturulur.

konteyner ev sase kaynak

2) Konteyner imalatı nasıl yapılır,oluşturulan Prefabrik konteyner kasası, müşteri tarafından belirtilen renk için kaplama boyama ve iç taban yerleştirme işlemine gönderilir.

konteyner ev kasasi

3)Boyama veya kaplama işleminden sonra Konteyner kasa ve taban döşemesi ne göre,oda,mutfak,banyo,lavabo olarak,iç kısım döşemeleri yapımına başlanır.

konteyner ic doseme

4) Tüm döşeme yerleştirme işlemleri sonrası, konteyner ev istenilen şeklini almış olur.Müşteriye resim veya video yada müşteri kendisi gelerek konteyner evin son halini görmüş olur.Tüm süreç yapılan sözleşme üzerinde şeffaf bir şekilde devam eder.

IMG-20210616-WA0008

5) Konteyner yapımı için son safaya geçilir.Firma ürününü müşteriye vermiş olduğu süre içerisinde müşteri isteklerine bağlı kalarak konteyner yapım aşamasında sona gelir.

6) Konteyner yapımı bitmiş müşteri ürününü teslim almak için gelmiştir.

konteyner ev teslimat

Konteyner ev üreticisi firma,konteyner evi yaparken,müşteri konteyner ev kurulumu yapılacak bölge için,gerekli imar izinlerini almak zorundadır.

Konteyner ev imar izinleri,alınmayan bölgeye kalkan prefabrik olarak,konteyner kurulum işlemi yapmamaktadır.

#6 adımda prefabrik konteyner nasıl yapılır. Prefabrik konteyner üretimi,konteyner ev yapımını kısaca resimli olarak anlattık.Prefabrik konteyner, ihtiyaçlarınız için kalkan prefabrik ve konteyner olarak hizmetinizdeyiz.

#konteyner nedir,kullanım alanları için konteyner-nedir yazımıza göz atabilirsiniz.