Tekerlekli Mobil konteyner

Tekerlekli Mobil konteyner

Mobil konteyner taşınabilir konteyner sistemidir.İstediginiz her yere götürebilirsiniz.Tekerlekli olduğu için kurulum gerektirmeyen geçici olarak,ihtiyaçlarınız doğrultusunda tasarlanmış bir konteyner sistemidir.Tekerlekli konteyner ile belirli zaman aralıklarınizda,ihtiyacınız olan,barınma gibi temel ihtiyaçlarınizi rahatlıkla karşılayabilirsiniz.

Tekerlekli Mobil konteyner avantajları nelerdir

Mobil konteyner, taşınabilir bir yapıya sahip olduğu için,kurulum işlemleri için ekstra bir şeye ihtiyaç duyulmamaktadir.Tekerlekli olması itibariyle istediğiniz bir konumdan,başka bir konuma rahatlıkla taşıyabilirsiniz.Geçici olarak barınma ihtiyacınizi,rahat bir şekilde karşılayacaktır.Bağda,dağda,geçici inşaat alanlarında tekerlekli konteyner avantajinda istifade edecek,işiniz bittiğinde garajiniz veya herhangi bir kapalı alana,sahip yerde muhafaza edebilirsiniz.Mobil tekerlekli konteyner ile, standart konteyner ev arasında konfor bakımından herhangi bir fark bulunmamaktadır.Mobil konteyner üretim amacı,konteyner kurulum maliyeti ve izin alınamayan bölgelerde,geçici olarak barınma olanakları sunmasıdır.

Tekerlekli mobil konteyner özellikleri

Mobil tekerlekli konteyner ile standart konteyner ölçüleri farklıdır.Yola sigmasi açısından tekerlekli mobil konteyner 240 cm genişliğindedir. Dikey yüksekliği 210 cm dir. tekerlekli konteyner özellikleri,farklı talepler doğrultusunda'da üretilebilmektedir.Örnek olarak metre isteğinize göre konteyner bölümü 3.50 cm ve 4m2 olarak yapılma imkanına sahiptir.Mobil konteyner taban kaplama olarak,17 mm 20 mm arasında sunta levha,16 mm 20 mm arasında ıslak zemin betopan ve laminat parke kullanımina uygundur.

Mobil tekerlekli konteyner fiyatlari

Mobil tekerlekli konteyner fiyatlari,mobil konteyner fiyatı ile standart konteyner ev fiyati, yapım zorlukları ve işçilik maliyetleri dolayısıyla aynı değildir,standart konteyner ev ile aynı ölçülere sahip tekerlekli konteyner fiyatı arasında değişiklik göstermektedir.Konteyner fiyatları imalat malzemelerine gelen zamlara göre değişmektedir,bu fiyat değişikliği ile birlikte mobil konteyner fiyalarida değişiklikden etkilenmektedir.Güncel mobil konteyner fiyatlarımız aşağıdaki gibidir.

Mobil tekerlekli konteyner fiyatı :.000₺

Etiketler:Mobil konteyner,mobil konteyner resimleri,tekerlekli konteyner ev resimleri,tekerlekli konteynerler,mobil konteyner taşınabilir konteyner sistemleri,mobil tekerlekli konteyner, tekerlekli konteyner fiyatı,mobil konteyner fiyatı,mobil konteyner fiyatları

mobil-tekerlekli-konteyner-beyaz mobil-tekerlekli-konteyner-beyaz
mobil-tekerlekli-konteyner mobil-tekerlekli-konteyner
mobil-tekerlekli-konteyner-kırmızı mobil-tekerlekli-konteyner-kırmızı
mobil-tekerlekli-konteyner-sarı mobil-tekerlekli-konteyner-sarı